Izbriši u aplikaciji za iPhone ili Android
- Otvori postavke profila i odaberi Upravljanje profilom.
- Odaberi Izbriši račun i pročitaj potvrdu. Možeš navesti neobavezni razlog.
- Potvrdi samo kada doista želiš izbrisati račun. Pričekaj da zahtjev završi; ako ne uspije, kontaktiraj podršku.
Trebate pomoć s pristupom aplikaciji?
Za tehničku pomoć s prijavom ili uporabom mogućnosti brisanja u aplikaciji obratite se na info@besideapp.com. Brisanje računa dostupno je samo u postavkama računa u aplikaciji.
Provjeri koji si način prijave i e-mail adresu izvorno koristio. Nemoj stvarati dodatne račune kako bi zaobišao problem s pristupom. Kontaktiraj podršku i opiši što se promijenilo, bez slanja lozinki ili poveznica za autentifikaciju.
Što se događa s tvojim informacijama
Postupak brisanja uklanja glavne zapise računa/profila i povezane fotografije računa. To nije obećanje da će svaki povezani zapis odmah nestati. Dijeljene poruke i slike ne brišu se automatski iz povijesti razgovora drugog sudionika.
Prijave, zapisi transakcija, neobavezne povratne informacije pri brisanju, podaci kod pružatelja usluga i zapisi potrebni za primjenjive obveze mogu zahtijevati zasebnu obradu. Pravila privatnosti objašnjavaju kriterije čuvanja i kako pitati za određene podatke ili ostvariti pravo na brisanje.
Pauziranje, odjava i deinstalacija nisu isto
Pauziranje otkrivanja zaustavlja nove susrete; odjava završava sesiju; deinstalacija uklanja aplikaciju s telefona. Nijedna od tih radnji nije isto što i brisanje računa.
