Obriši u iPhone ili Android aplikaciji
- Otvori podešavanja profila i izaberi Upravljaj profilom.
- Izaberi Obriši nalog i pročitaj potvrdu. Možeš opciono da navedeš razlog.
- Potvrdi samo kada zaista želiš da obrišeš nalog. Pusti da se zahtev završi; ako ne uspe, kontaktiraj podršku.
Potrebna vam je pomoć sa pristupom aplikaciji?
Za tehničku pomoć pri prijavljivanju ili korišćenju opcije brisanja u aplikaciji obratite se na info@besideapp.com. Brisanje naloga dostupno je samo u podešavanjima naloga u aplikaciji.
Proveri koji način prijavljivanja i imejl adresu si prvobitno koristio. Izbegavaj pravljenje dodatnih naloga da zaobiđeš problem sa pristupom. Kontaktiraj podršku i opiši šta se promenilo, bez lozinki ili linkova za autentifikaciju.
Šta se dešava sa tvojim podacima
Proces brisanja uklanja glavne zapise naloga/profila i fotografije povezane sa nalogom. To nije obećanje da će svaki povezani zapis nestati odmah. Deljene poruke i slike ne brišu se automatski iz istorije razgovora drugog učesnika.
Prijave, zapisi transakcija, opcione povratne informacije pri brisanju, podaci kod pružalaca usluga i zapisi potrebni za primenjive obaveze mogu zahtevati odvojeno postupanje. Politika privatnosti objašnjava kriterijume čuvanja i kako da pitaš o određenim podacima ili ostvariš pravo na brisanje.
Pauza, odjava i deinstalacija su različite stvari
Pauziranje otkrivanja zaustavlja nove susrete; odjava završava sesiju; deinstalacija uklanja aplikaciju sa telefona. Nijedna od ovih radnji nije isto što i brisanje naloga.
