Vid, hvem der kan finde dig
Andre deltagende brugere, der møder dig, mens opdagelse er aktiv, kan finde din profil. Del kun billeder og oplysninger, du er tryg ved at vise. Et møde kan afsløre, at du var tæt på en anden bruger.
At sætte opdagelse på pause stopper nye opdagelser, men sletter ikke tidligere møder. Personer, du tidligere har mødt, kan stadig se dig i deres historik.
En samtale kræver to valg
Chatten begynder efter gensidige likes. Du kan stoppe med at svare når som helst. En profil eller match fastslår ikke en persons identitet og garanterer ikke, at det er sikkert at mødes.
Sæt nye opdagelser på pause, eller administrer din konto
Tryk på Beside-logoet i appen for at sætte nye opdagelser på pause, når du ikke vil vises i nye møder. Pausen fjerner ikke tidligere møder, lukker ikke alle chats og sletter ikke din konto.
Kontosletning er kun tilgængelig i kontoindstillingerne i appen. Konti kan ikke slettes via e-mail.
Når noget er galt
Brug muligheden for at rapportere en profil, eller kontakt Beside om chikane, identitetsmisbrug eller andre regelbrud. Hvis nogen er i umiddelbar fare, skal du kontakte lokale nødtjenester; rapportering i appen er ikke en nødtjeneste.
