Vet vem som kan hitta dig
Andra deltagande användare som möter dig medan upptäckt är aktivt kan hitta din profil. Dela bara foton och information som du är bekväm med att visa. Ett möte kan avslöja att du var nära en annan användare.
Att pausa upptäckt stoppar nya upptäckter men raderar inte tidigare möten. Personer du mött tidigare kan fortfarande se dig i sin historik.
En konversation kräver två val
Chatten börjar efter ömsesidiga gillningar. Du kan sluta svara när du vill. En profil eller match fastställer inte någons identitet och garanterar inte att det är säkert att träffas.
Pausa nya upptäckter eller hantera ditt konto
Tryck på Beside-logotypen i appen för att pausa nya upptäckter när du inte vill visas i nya möten. Pausen tar inte bort tidigare möten, stänger inte alla chattar och raderar inte ditt konto.
Kontot kan endast raderas i kontoinställningarna i appen. Konton kan inte raderas via e-post.
När något är fel
Använd alternativet för att rapportera profilen eller kontakta Beside om trakasserier, identitetsmissbruk eller andra regelbrott. Om någon befinner sig i omedelbar fara ska du kontakta lokala räddningstjänster; rapporter i appen är inte en akuttjänst.
