Tutvu Beside'iga

Turvalisus ja privaatsus Beside'is

Beside annab sulle valikud uue otsingu, profiilide like'ide ja vestluste kohta. Saa aru, mida iga seade muudab ja mis jääb pärast kohtumist nähtavaks.

Tea, kes võib sind leida

Teised osalevad kasutajad, kes kohtuvad sinuga ajal, mil otsing on aktiivne, võivad sinu profiili leida. Jaga ainult fotosid ja teavet, mida oled valmis neile näitama. Kohtumine võib paljastada, et olid teise kasutaja lähedal.

Otsingu peatamine peatab uued kohtumised, kuid ei kustuta varasemaid. Inimesed, kes kohtusid sinuga varem, võivad sind oma ajaloos endiselt näha.

Vestlus vajab kahte valikut

Vestlus algab pärast vastastikuseid like'e. Sa võid vastamise igal ajal lõpetada. Profiil või match ei kinnita inimese identiteeti ega taga, et temaga kohtumine on turvaline.

Peata uus otsing või halda oma kontot

Puuduta rakenduses Beside'i logo, et peatada uus otsing, kui sa ei soovi uutes kohtumistes ilmuda. Peatamine ei eemalda varasemaid kohtumisi, ei sulge kõiki vestlusi ega kustuta sinu kontot.

Konto kustutamine on võimalik ainult rakenduse kontoseadetes. Kontosid ei saa e-posti teel kustutada.

Kui midagi on valesti

Kasuta profiili teatamise võimalust või võta Beside'iga ühendust ahistamise, kellegi teisena esinemise või muude reeglite rikkumiste korral. Kui keegi on vahetus ohus, võta ühendust kohaliku hädaabiteenistusega; rakenduses tehtavad teated ei ole hädaabiteenus.

Anna järgmisele kohtumisele võimalus.

Seadista Beside, lülita otsing sisse ja vaata, kellega su teed ristuvad.