Descoperă Beside

Siguranță și confidențialitate în Beside

Beside îți oferă opțiuni privind noile descoperiri, like-urile profilurilor și conversațiile. Înțelege ce schimbă fiecare control și ce rămâne vizibil după o întâlnire.

Află cine te poate găsi

Alți utilizatori participanți care se intersectează cu tine cât timp descoperirea este activă îți pot găsi profilul. Partajează doar fotografii și informații pe care te simți confortabil să le arăți. O întâlnire poate dezvălui că ai fost aproape de un alt utilizator.

Întreruperea descoperirii oprește noile descoperiri, dar nu șterge întâlnirile anterioare. Persoanele cu care te-ai intersectat înainte te pot vedea în continuare în istoricul lor.

O conversație are nevoie de două alegeri

Chat-ul începe după like-uri reciproce. Poți înceta să răspunzi oricând dorești. Un profil sau match nu stabilește identitatea unei persoane și nu garantează că este sigur să o întâlnești.

Întrerupe noile descoperiri sau gestionează-ți contul

Atinge sigla Beside în aplicație pentru a întrerupe noile descoperiri atunci când nu vrei să apari în noi întâlniri. Pauza nu elimină întâlnirile anterioare, nu închide toate chat-urile și nu îți șterge contul.

Ștergerea contului este disponibilă numai în setările contului din aplicație. Conturile nu pot fi șterse prin e-mail.

Când ceva nu este în regulă

Folosește opțiunea de raportare a profilului sau contactează Beside pentru hărțuire, uzurpare de identitate sau alte încălcări ale regulilor. Dacă cineva este în pericol imediat, contactează serviciile locale de urgență; raportările din aplicație nu reprezintă un serviciu de urgență.

Oferă o șansă următoarei tale întâlniri.

Configurează Beside, activează descoperirea și vezi cu cine te intersectezi.