Tiedä, kuka voi löytää sinut
Muut osallistuvat käyttäjät, jotka kohtaavat sinut löytämisen ollessa aktiivinen, voivat löytää profiilisi. Jaa vain kuvia ja tietoja, jotka haluat näyttää. Kohtaaminen voi paljastaa, että olit lähellä toista käyttäjää.
Löytämisen keskeyttäminen lopettaa uudet löydöt mutta ei poista aiempia kohtaamisia. Aiemmin kohtaamasi ihmiset voivat edelleen nähdä sinut historiassaan.
Keskusteluun tarvitaan kaksi valintaa
Chat alkaa molemminpuolisten tykkäysten jälkeen. Voit lopettaa vastaamisen milloin tahansa. Profiili tai match ei vahvista henkilöllisyyttä eikä takaa, että tapaaminen on turvallista.
Keskeytä uudet löydöt tai hallitse tiliäsi
Napauta Beside-logoa sovelluksessa keskeyttääksesi uudet löydöt, kun et halua näkyä uusissa kohtaamisissa. Keskeytys ei poista aiempia kohtaamisia, sulje kaikkia chatteja eikä poista tiliäsi.
Tilin voi poistaa vain sovelluksen tiliasetuksissa. Tilejä ei voi poistaa sähköpostitse.
Kun jokin on vialla
Käytä profiilin ilmoitustoimintoa tai ota yhteyttä Besideen häirinnästä, toisena esiintymisestä tai muista sääntörikkomuksista. Jos joku on välittömässä vaarassa, ota yhteyttä paikallisiin hätäpalveluihin; sovelluksen ilmoitukset eivät ole hätäpalvelu.
