Sužinok, kas gali tave rasti
Kiti dalyvaujantys naudotojai, kurie tave sutinka, kai paieška aktyvi, gali rasti tavo profilį. Dalinkis tik tomis nuotraukomis ir informacija, kurias nori jiems parodyti. Susitikimas gali atskleisti, kad buvai šalia kito naudotojo.
Pristabdžius paiešką nauji susitikimai nebeieškomi, tačiau ankstesni neištrinami. Žmonės, kuriuos sutikai anksčiau, vis dar gali matyti tave savo istorijoje.
Pokalbiui reikia dviejų pasirinkimų
Pokalbis prasideda po abipusių like. Atsakyti gali nustoti bet kada. Profilis ar match nepatvirtina žmogaus tapatybės ir negarantuoja, kad susitikti su juo saugu.
Pristabdyti naują paiešką arba valdyti paskyrą
Bakstelėk Beside logotipą programėlėje, kad pristabdytum naują paiešką, kai nenori būti rodomas naujuose susitikimuose. Pristabdžius ankstesni susitikimai nepašalinami, neuždaromi visi pokalbiai ir neištrinama paskyra.
Paskyrą galima ištrinti tik programėlės paskyros nustatymuose. Paskyrų negalima ištrinti el. paštu.
Kai kas nors negerai
Naudok profilio pranešimo parinktį arba susisiek su Beside dėl priekabiavimo, apsimetimo kitu asmeniu ar kitų taisyklių pažeidimų. Jei kam nors gresia tiesioginis pavojus, kreipkis į vietines skubios pagalbos tarnybas; pranešimai programėlėje nėra skubios pagalbos paslauga.
