Dije kush mund të të gjejë
Përdorues të tjerë pjesëmarrës që të takojnë ndërsa zbulimi është aktiv mund ta gjejnë profilin tënd. Ndaj vetëm foto dhe informacione që je rehat t’i shfaqësh. Një takim mund të tregojë se ke qenë pranë një përdoruesi tjetër.
Vënia në pauzë e zbulimit ndalon zbulimet e reja, por nuk i fshin takimet e mëparshme. Njerëzit që ke takuar më parë mund të të shohin ende në historikun e tyre.
Një bisedë kërkon dy zgjedhje
Chat-i nis pas pëlqimeve të ndërsjella. Mund të ndalosh së përgjigjuri kur të duash. Një profil ose match nuk përcakton identitetin e dikujt dhe nuk garanton që është e sigurt të takoheni.
Vëri në pauzë zbulimet e reja ose menaxho llogarinë
Prek logon Beside në aplikacion për t’i vënë në pauzë zbulimet e reja kur nuk do të shfaqesh në takime të reja. Pauza nuk i heq takimet e mëparshme, nuk i mbyll të gjitha chat-et dhe nuk e fshin llogarinë.
Fshirja e llogarisë është e mundur vetëm te cilësimet e llogarisë në aplikacion. Llogaritë nuk mund të fshihen me email.
Kur diçka nuk shkon
Përdor opsionin e raportimit të profilit ose kontakto Beside për ngacmim, shtirje si dikush tjetër ose shkelje të tjera të rregullave. Nëse dikush është në rrezik të menjëhershëm, kontakto shërbimet lokale të emergjencës; raportimi në aplikacion nuk është shërbim emergjence.
